Home » , » Cara daftar Airasia Ride E-hailing App Driver - Airasia Ride Registration

Cara daftar Airasia Ride E-hailing App Driver - Airasia Ride Registration

Konglomerat Airasia memperkenal Airasia Ride E-Hailing sebagai bisnes baru ehailing dan pendaftaran / registration aplikasi Airasia Ride driver telah dibuka. Berita ni menjadi satu berita yang besar dalam dunia ehaling kerana Airasia Ride adalah syarikat yang mempunyai dana yang banyak. Jadi Airasia ride bakal mencabar syarikat ehailing yang  lain di Malaysia dan tentunya mempunyai kebaikkan kepada penumpang dan driver airasia ride sendiri.

Proses daftar pemandu airasia ride e-hailing sedang  berjalan di mana airasia telah mengambil alih aplikasi Dacsee beserta dengan driver dacsee sekali. Sekarang dalam proses pemindahan data dan update dokumen pemandu Dacsee ke pemandu Airasia Ride sedang berjalan. Proses ini di jangka akan disiapkan dalam masa terdekat. Ketika ini pemandu Airasia Ride telah ada di lapangan dalam proses percubaan.
Daftar Airasia Ride E-hailing

Kami akan berkongsi cara-cara daftar sebagai driver airasia ride ni sedikit masa lagi. Untuk pemandu Dacsee, nereka perlu memberikan dokumen terbaru dan akaun akan diaktifkan tidak lama lagi.

Bagi pemandu yang baru hendak daftar, kami sarankan anda tunggu di group whatsapp dan group fb Airasia Ride Driver Community Malaysia:

Airasia Ride Driver Community Malaysia

dan juga driver di minta tunggu info terkini di group whatsapp

Airasia Ride Malaysia

Buat masa ini driver perlu bertenang dan bagi masa untuk Airasia menyelesaikan proses pemindahan data dan update dokumen untuk driver lama. Selepas itu, info pendaftaran airasia ride akan di kongsi dengan lebih detail supaya driver boleh menggunakan aplikasi airasia ride superapp dengan segera.Terima kasih kerana membaca Cara daftar Airasia Ride E-hailing App Driver - Airasia Ride Registration. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Oldest

Tips Berkaitan:6 Komen:

 1. driver yang berminat mendaftar pemandu airasia ride, boleh tinggalkan komen di sini.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Abang saya nak register tapi tak tahu kat mana nak register.boleh tolong

   Padam
 2. Banyaknya typo error... Editor check la sebelum posting.. ��

  BalasPadam
 3. How to register, I'm don't have psv pls help

  BalasPadam
 4. boleh tahu nk daftar bagaimana

  BalasPadam

I like to hear from you anything reletaed to this topic.